Gå till innehåll

Författarna

Lennart Francke och Göran Nilsson har tillsammans skrivit Det agila företaget och utgör den ovanliga kombinationen av en reflekterande praktiker – Lennart – och en praktiskt orienterad forskare – Göran.

LENNART FRANCKE är rådgivare och sitter bl a i Qliros styrelse. Han har lång erfarenhet från ledande positioner i Handelsbanken, bl.a. som CFO, och som finanschef och rådgivare till Swedbanks ledning.

GÖRAN NILSSON arbetar som forskare och lärare vid Uppsala universitet och har en bakgrund från Handelshögskolan och som controller i näringslivet. Han är medförfattare till internationellt framgångsrika läroböcker och föreläser flitigt.

Anlita oss som föreläsare etc

Det går alldeles utmärkt att anlita oss som föreläsare eller ledare för seminarier, workshops mm, antingen tillsammans eller var för sig. Kontakta oss mha kontaktinformationen här till höger eller längre ned på sidan, beroende på vad du surfar med.

Nedan följer några exempel på organisationer som vi har besökt eller evenemang som vi på olika sätt bidragit till. Vill du veta mer om de olika presentationerna/ evenemangen kan du i många fall klicka på loggan:

Bildresultat för chefdagen logo 

 

 

Bildresultat för avega group

Bildresultat för txp tillväxtpartner