Gå till innehåll

Författarna

Lennart Francke och Göran Nilsson har tillsammans skrivit Det agila företaget och utgör den ovanliga kombinationen av en reflekterande praktiker – Lennart – och en praktiskt orienterad forskare – Göran.

LENNART FRANCKE är senior rådgivare och styrelseledamot i flera företag, bland andra Qliro, Stiftelsen Affärsvärlden och Centrum för näringslivshistoria AB. Han är också av Swedbank Robur utsedd ledamot av ett tiotal valberedningar i publika bolag, till exempel Alfa Laval, Boliden, Billerud, Gränges och SOBI. Lennart har lång erfarenhet från ledande positioner i Handelsbanken, bl.a. som CFO, och som finanschef och rådgivare till Swedbanks ledning. Lennart bor i Stockholm.

GÖRAN NILSSON driver företaget Pernicitas AB där han säljer utbildningsinsatser inom företagsekonomi. Bland hans kunder finns bl a Lunds Universitet och KTH inom universitetsvärlden liksom andra aktörer som Företagsekonomiska Institutet (FEI) och IHM Business School. Han har en bakgrund från Handelshögskolan och Uppsala Universitet, samt som controller från näringslivet. Han är medförfattare till internationellt framgångsrika läroböcker och föreläser flitigt. Göran bor i Lund.

Anlita oss som föreläsare etc

Det går alldeles utmärkt att anlita oss som föreläsare eller ledare för seminarier, workshops mm, antingen tillsammans eller var för sig. Kontakta oss mha kontaktinformationen här till höger eller längre ned på sidan, beroende på vad du surfar med.

Nedan följer några exempel på organisationer som vi har besökt eller evenemang som vi på olika sätt bidragit till. Vill du veta mer om de olika presentationerna/ evenemangen kan du i många fall klicka på loggan:

Beyond Budgeting Institute | LinkedIn

Ambitiøs Konsulent til Presidents Institute – Shortlist

 

Esatto - En digital byrå i framtidsbranschen

 

 

 

 

 

 

 

 

Volvo Logotype Iron Symbol 2006 - Volvo Car Sverige AB Newsroom

File:Siemens Energy logo BG white.svg

 

Bildresultat för avega group

Bildresultat för txp tillväxtpartner